Cautare

11507 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (5.02 secunde)
Eu am facut 50 de mii de kilometri pana la Bucuresti dus-intors, in 200 de drumuri, la ministrul Agriculturii, pentru despaduririle de care era nevoie.
La mai putin de o saptamana dupa ce ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a propus majorarea de taxe si impozite, iata ca si reprezentantii Ministerului Economiei anunta ca, din iarna asta, pretul national de referinta al gigacaloriei se majoreaza cu 20%.
Acesta a adus ca dovada a vocatiei succesorale dupa bunicul sau mai multe documente, din care rezulta ca este unicul mostenitor al tatalui sau, Marin Negoescu, fiul boierului pe care l-a "mostenit" nepotul lui Mititelu.
Deputatul PSD Marin Diaconescu a precizat ca i-a solicitat personal presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa-si ceara scuze public pentru apelativele adresate celor circa 80 de deputati care au semnat pentru sustinerea lui Adrian Nastase.
Andreea Marin a postat o fotografie in care este alaturi de un barbat. A trecut aproape o luna de zile de cand a anuntat divortul de Tuncay Ozturk, barbatul care i-a fost alaturi aproape trei ani de zile, iar recent, Andreea Marin a stralucit la bratele unui barbat.
Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ?
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Gheorghe Marin creeaza portofele pentru cadrele MAI, doua modele, un model tip carte cu acces vertical, care are suport de insigna, clapete pentru buletin / legitimatie, compartiment special de bancnote si unul pentru diverse si un al doilea model mai mare tot cu suport pentru insigna, doua clapete din care una este pentru legitimatie/ buletin, sase sertare de carduri, doua compartimente de bancnote si inca doua compartimente pentru diverse, ne-a spus Gheorghe Marin ce la atelierul de pielarie din Strada Lugoj nr.
Andreea Marin a reusit sa isi recapete silueta dupa o scurta sedere la o clinica din Turcia, unde a tinut un tratament de detoxifiere, in timpul caruia nu a baut decat sucuri.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. La ceremonie a participat presedintele Train Basescu, care a tinut sa precizeze ca, in pofida celor intamplate, el contina sa aiba incredere in militarii romani.
“Chiar nu au gasit un om mai bun decit Marin Costel?”, s-au intrebat ieri becalistii. ... Am mai trecut peste un astfel de experiment, si ma refer aici la Ion Stefan”, a mai declarat Adrian Smarandoiu.
"Habarnistii isi dau cu parerea" Drept reactie la declaratiile facute de presedintele verzilor din judetul Galati, directorul general al societatii Apa Canal, Marin Costel, ne-a spus ca afirmatiile de tipul celor facute de Ion Stefan nu merita sa fie comentate.
Deputatul Cozmin Gusa a sustinut ca protestul minerilor a fost "inventat" de liderul sindical Marin Condescu, sustinator declarat al presedintelui Traian Basescu, si care este sprijinit de liderul PD Gorj, Ionel Mantog, fost secretar de stat de la Ministerul Economiei si Comertului.
Senatorul de Olt Marin Bobes, care in decembrie a trecut de la PD la PSD, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca alti 2.000 de membri ai PD-L, din 18 organizatii locale au parasit organizatiile si s-au inscris in PSD.
Dupa ce a visat, la un moment dat, incurajat si de colegii din PD-L Constanta, ca va deveni seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Daniel Learciu s-a consolat cu postul de adjunct.
"O fi membru la nivel national, dar nu aici, la Dolj. ... Politica, afaceri si vanatoare Pe 25 aprilie, tabara lui Panait a organizat o noua adunare generala la hotelul Europeca si a fost aleasa o noua conducere, in urmatoarea componenta:
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a participat ieri la Conferinta judeteana a filialei locale.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a participat ieri la Conferinta judeteana a filialei locale.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a participat ieri la Conferinta judeteana a filialei locale.
google-analytics.com